Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 250 g |
brambory | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
bílé zelí | 1/4 ks |
sterilizovaný hrášek | 2 lžíce |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
kmín | 1 lžička |
cibule | 1 ks |
olej | |
sůl |
Postup: Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: Svazek ředkviček očistíme, necháme i pár pěkných listů. Ředkvičky nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Omyté kuře vložíme do 3/4 l vlažné osolené vody, chvíli povaříme a potom... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...